Otsikko

Otsikko
kuva: M. Nylund

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Ekat kisat Caribia Cupissa Turussa


Saavuimme Sokos Hotel Caribiaan kolmella autolla noin puoli kahdeksan aikaan illalla. Whatsapin välityksellä tytöt olivat yhteydessä koko matkan ajan toisissa autoissa matkustaviin joukkuetovereihinsa. Takapenkiltä läheteltiin ääniviestejä tyyliin:"Me mennään nyt tunneliin T4." ja vastauksena: "Mitä me ollaan vasta tunnelissa T2! Nyt ajat äiti kovempaa!"
 Hotellin aulassa tutkittiin pienoismallia ja suunniteltiin tulevaa kylpylähetkeä. Kylpylässä ehdittiin kokea pientä draamaa, vaikka ehdimmekin uiskennella vain vajaan tunnin. Kylpyläreissu kulutti mukavasti energiaa niin huoltajilta kuin tytöiltäkin, joten uni tuli melko tarkkaan valmentajien toiveiden mukaisesti klo 22, eväiden syönnin ja asiaankuuluvien käytävillä juoksenteluiden jälkeen.

Seuraava aamu alkoi varhain kuuden aikoihin harkkanutturoiden ja hotelliaamiaisen merkeissä. Pientä jännitystä oli ilmassa mutta ihan passeli harkkasuoritus saatiin kuitenkin tehtyä.

Harkkojen jälkeen tytöt söivät pikaisesti eväät ja sitten alkoi kova tohina, kun hotellin käytävillä laitettiin nutturoita ja meikkejä. Kuvat antavat hieman vääristyneen seesteiden kuvan tästä valmistautumishetkestä. Me huoltajat olimme enemmän kuin tyytyväisiä hotellihuoneiden suomaan tilaan ja rauhaan, sillä sen verran kiireistä oli hiusten laittaminen ja pukujen laittaminen, että tavarat vähän lentelivät ja vaihtelivat omistajaa. Tiedä, mitä olisi päässyt tapahtumaan pukuhuoneiden vilskeessä? Lähdön hetkellä Iiris intoutui kannustamaan kaikkia käytävillä liikkuvia:"Tsemppiä valmentajat, tsemppiä, Minttu, tsemppiä siivooja, tsemppia valkut, tsemppiä sinä, jonka nimeä en muista!" :D Eli iloisuus säilyi jännityksestä ja kiireestä huolimatta.

Kannustuslakana viritettiin aitiopaikalle ja me vanhemmat onnistuimme, vähän kyynärpäitäkin käyttäen, varaamaan huippupaikat keskeltä katsomoa. Caribia Areenan puitteet kristallikruunuineen tarjosivat mahtavat puitteet kisakauden avaamiseen. Oma kamerani tarvitsisi vain hieman paremman zoomin, jotta olisin saanut vieläkin tarkempia otoksia ja kuvia lähempää. Tässä kuitenkin kisasuorituksen satoa.




Tytöt broilerpasta-aterian jälkeen ja Lara kisameikissä

Tulosten julkistaminen sai aikaan spontaanin ilonhuudahduksen niin meidän huoltajien kuin valmentajien ja itse tyttöjenkin joukoissa. Kategoria 6 on upea saavutus ensimmäisissä kisoissa tällä uudella kokoonpanolla ja vielä joukkueella, josta suurimmalle osalle kisat olivat ensimmäiset ikinä!
Hienoa tytöt!  Ja kiitos valmentajat!


Jännitys purkaantuu...  
Tunteella ja taidolla, tetriksien voimalla, Axoria Junior!

3 kommenttia:

  1. Hienosti meni ensimmäiset kisat. Tsemppiä tuleviin kisoihin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsemppauksista! Hyvinkää Cupissa paransimme sijoitusta ja saavutimme kategorian 4!

    VastaaPoista