Otsikko

Otsikko
kuva: M. Nylund

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kisakausi avattiin Turun Cailap Cupissa 25.10.2014

Kisa-aamu alkoi aikaisin, sillä bussikyyti Erältä kohti Turkua lähti kello 6.30. Kyytiin astui Axoria junnujen lisäksi myös Axorian tytöt ja molempien joukkueiden valmentajat sekä huoltojoukkoja. Bussista tytöt siirtyivät lämmittelemään ja pian koittikin harjoittelu matolla.   
(kuvat: M.Ollila ja V. Talvitie)






Onnistuneen harkkasuorituksen jälkeen alkoi meikkaus-, hiustenlaitto- ja ruokatauko. Valmentajien lisäksi kisakampausta ja -meikkejä oli vääntämässä Heli, Maire ja Varpu.




Valmistautumisessa meinasi tulla kiire mutta hyvin tytöt lopulta ehtivät alkumarssiin :)





Suoritusvuoroa saatiinkin tovi odottaa, sillä Axoria junior kisasi numerolla 34. Heti perään jännitettiin Elite Alexa juniorin suoritusta ja pian oli myös vuorossa myös Axoria.






Tuloksia jännitettiin ja ilo oli ylimmillään, kun ensimmäisen välinekisan tulokseksi kuulutettiin kategoria 4! Elite Alexa junnut saavuttivat upeasti kategorian 2 ja Axorian siisti ja selkeäteemainen kisasuoritus palkittiin kategorialla 1! Mahtavaa Erän tytöt!


Rosa, Saana, Iiris, Sara, Lara, Jessica, Ava, Noora ja Pihla (Lilli ahersi samaan aikaan sulkapallokilpailuissa ja pääsee korkkaamaan voimistelun kisakautensa heti seuraavana viikonloppuna)
Onnea Axoria Junnut! Tästä on hyvä jatkaa Kerava Cupiin :)
 













1 kommentti:

  1. Onnea junnut, hieno suoritus. Tsemppiä Keravan kisoihin, siellä nähdään!

    VastaaPoista